Takläggare Västmanland

En takläggare för hela Västmanland | 073-503 87 24

Om oss

Jobb över hela Västmanland

Vi är ett företag som åtar oss jobb över hela Västmanland och detta tack vare att vi är väldigt mobila. Vi jobbar med takrenovering och takläggning; men vi kan även åta oss uppdrag inom fasadrenovering, byten av dörrar/fönster samt hjälpa till med att byta ut dina gamla hängrännor och stuprör. Vi är en komplett firma som behandlar alla uppdrag med samma seriositet.

Anlitar du oss så får du professionalism utöver det vanliga. Vi använder oss av en fastsättningsmetod som aldrig tidigare skådats i Sverige och vi är väldigt stolta över att kunna introducera den i vårt avlånga land.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kalkyl och vi lämnar generös garanti på våra jobb. Vi jobbar snabbt och effektivt och en avsevärd skillnad mot andra takläggare i Västmanland är att vi har en egen fabrik – något som gör att den plåt vi tillverkar alltid håller högsta kvalitet och att den alltid levereras på utsatt tid.

Vi har många referenser och vi är ett företag som sätter kunden i centrum. Varje uppdrag föregås av en noggrann, personlig planering som leder till perfekta jobb utan en massa onödig väntetid. Vi hoppas att höra från dig inom kort.

Välkommen till oss – din takläggare i Västmanland!

Begär offert på ett kvalitetstak från oss redan idag!